FEN-Vlaanderen in dienst van carnaval

Text Size

  • Decrease
  • Normal
  • Increase

Current Size: 100%

Print
Deel dit item
PDF

Ledenlijst consulteren

Elke bezoeker van deze website heeft de mogelijkheid om het ledenbestand van FEN-Vlaanderen in te kijken. Door gebruik te maken van zogenaamde filters kunnen specifieke onderdelen van de ledenlijst geselecteerd worden. Er bestaan twee mogelijkheden.

Via "Zoekfilter". Hier kan een zoekopdracht uitgevoerd worden op basis van o.a.:

  • een lidnummer;
  • een onderdeel uit de naam van een vereniging. Bijvoorbeeld, als je op zoek bent naar de Orde van de Perenpikkers, dan volstaat het om het woordje "peren" in te toetsen;
  • de plaats of het postnummer. Voer je bijvoorbeeld Halle of 1500 in, dan zullen alle verenigingen uit Halle of deze met het postnummer 1500 getoond worden.        

Via "Provinciefilter" en "Ledenfilter". Door beide filters met elkaar te combineren kunnen diverse zoekopdrachten uitgevoerd worden.

De aangesloten leden (verenigingen en individuele leden) van FEN-Vlaanderen, die over een geldig paswoord beschikken, hebben de mogelijkheid om de gedetailleerde gegevens, zoals briefwisselings- en emailadressen, telefoonnummers, ... van de aangesloten leden in te kijken via "Gedetailleerde ledenlijst consulteren".

 

Indien u meer gedetailleerde gegevens omtrent de vereniging wenst in te kijken, zoals bijvoorbeeld telefoonnummers, mailadressen, briefwisselingsadressen, ... dan moet u eerst 

Vul hier het zoekgegeven in waarop u uw zoekopdracht zou wensen uit te voeren.
Filter eventueel op provincies
Verenigingen
Individuele leden
Filter eventueel op het type leden