FEN-Vlaanderen in dienst van carnaval

Text Size

  • Decrease
  • Normal
  • Increase

Current Size: 100%

Print
Deel dit item
PDF

VZW-Project

Welkom in de nieuwe rubriek "VZW-project".

Via deze rubriek wordt aan de verenigingen die lid zijn van F.E.N.-Vlaanderen en die als feitelijke vereniging wensen over te schakelen naar een vzw (vereniging zonder winstgevend doel) de mogelijkheid geboden om enerzijds op een eenvoudige wijze haar statuten op te stellen en vervolgens een dagboek samen te stellen, beiden conform de wetgeving inzake de vzw's.

Let wel! Ook feitelijke verenigingen (verenigingen die dus geen vzw zijn) kunnen perfect gebruik maken van dit dagboeksysteem.

Statuten opstellen

Het volstaat hieronder in te loggen met de reeds bekende logingegevens van je vereniging. Vervolgens kom je terecht in een scherm terecht waar je van start kan gaan met het opstellen van de statuten van je vzw.

Verenigingen die reeds een vzw-statuut hebben mogen dit onderdeel overslaan en meteen over gaan naar de hiernavolgende applicatie.    

Applicatie - Dagboek

Het volstaat hieronder in te loggen met de reeds bekende logingegevens van je vereniging, Vervolgens  kom je terecht in een scherm waar je van start kan gaan met het samenstellen van het dagboek van je vereniging.

Belangrijk!

Alvorens in te loggen raden wij u aan eerst het document "Hoe gaawe van start?" te downloaden. In dit document staat stap voor stap uitgelegd hoe je het hetzij je statuten kan samenstellen hetzij het dagboek zonder veel problemen kan opstarten.  

Ga naar extranet via de volgende link:

Extranet