FEN-Vlaanderen in dienst van carnaval

Text Size

  • Decrease
  • Normal
  • Increase

Current Size: 100%

Print
Deel dit item
PDF

Mogelijkheden

FEN-Vlaanderen biedt haar aangesloten verenigingen de mogelijkheid hun medewerkers, evenals hun activiteiten te verzekeren.

Het beheren van het verzekeringsdossier is immers voor de vele plaatselijke verantwoordelijken geen evidente zaak. De puzzelstukken van de verschillende verzekeringsdekkingen dienen mooi in elkaar te passen. Hier en daar "shoppen" in verzekeringen is een gevaarlijke onderneming. Permanente polissen bieden daarenboven een waterdichte en veilige oplossing.

Het FEN-verzekeringspakket biedt overzichtelijke verzekeringsmogelijkheden aan, op maat van het carnavalsgebeuren. Bovendien kan men steeds terugvallen op de jarenlange praktijkervaring van het FEN-secretariaat. Het nut van een degelijke verzekering werd trouwens in het verleden reeds meerdere malen bewezen terwijl de premietarieven zeer gunstig zijn.

Hierna wordt een beknopt overzicht gegeven van de verschillende mogelijkheden die de FEN-verzekering te bieden heeft. Voor een ruimere uitleg kan je terecht in de afzonderlijke rubrieken.

Personenverzekering

Deze verzekering is bedoeld om de medewerkers van een vereniging, als deelnemers aan  activiteiten van de vereniging te verzekeren, voor het geval zij het slachtoffer zouden worden van een persoonlijk ongeval.

Activiteitenverzekering

Deze verzekering waarborgt de aansprakelijkheid van een vereniging en van de leden als organisator van, of deelnemer aan, carnavalactiviteiten (bals, feesten, stoeten, enz.).

Deze verzekering is sedert 1 november 2010 gratis voor alle verenigingen die volwaardig lid zijn van FEN-Vlaanderen.

Wagenbouwers

Deze specifieke verzekering dekt de burgerlijke aansprakelijkheid van de vereniging die zich hoofdzakelijk bezig houdt met het bouwen, verbouwen, verhuren of verkopen van carnavalswagens.

Carnavalswagens

Via deze verzekering kan de burgerlijke aansprakelijkheid gewaarborgd worden van de voertuigen die deelnemen aan carnavalstoeten.

Informatie en documentatie

Alle documentatie en informatie kan aangevraagd worden via FEN-Vlaanderen op volgende contactmogelijkheden.

Schriftelijk:

Federatie Europese Narren-Vlaanderen
Verzekeringen
Tongersesteenweg 398
3840 BORGLOON

Online:

Alle verzekeringen kunnen aanvraagd worden via een onlineverbinding op deze website onder de rubriek "Aanvraag verzekering”.

Telecom:

Telefoon : 0479/84.41.38
E-mail: jeroen@fenvlaanderen.be

Verzekaar

ETHIAS
Prins-Bisschopssingel 73
3500 HASSELT
Website : www.ethias.be